Uncategorised

O Z N A M
V dňoch 22.- 24.3.2024 budú v našej obci rozmiestnené veľkoobjemové kontajnery. Do týchto kontajnerov je možné ukladať veľkoobjemový odpad ako napríklad starý nábytok ( demontovaný , aby zaberal čo najmenej miesta v kontajneri), matrace, koberce a pod.
Do kontajnerov , ako aj mimo nich , je zakázané ukladať nebezpečný odpad a elektronický odpad ako napríklad farby, rádiá, televízory, pračky, chladničky, pneumatiky, batérie, neónové trubice, žiarivky, biologický odpad, papier, plasty, sklo.

Dňa 16.11.2023, t. j. zajtra, bude v našej obci prebiehať rekonštrukcia obecnej komunikácie, od napojenia z hlavnej cesty pod kostolom po Potraviny PT. Poprosíme občanov, aby na úseku od hlavnej cesty až po koniec obecnej komunikácie smer bývalé poľnohospodárske družstvo neparkovali.

TVK a. s. oznamujú občanom, že od 26.9.2023 do 28.9.2023 budú ich zamestnanci odpisovať stavy vodomerov. Sprístupnite si prosím vodovodné šachty.odpočet vodomeru

V dňoch 22. 23. a 24. septembra 2023 budú v obci Hrachovište rozmiestnené veľkoobjemové kontajnery. Do týchto kontajnerov je možné ukladať veľkoobjemový odpad ako napr. starý nábytok ( demontovaný, aby zaberal čo najmenej miesta v kontajneri), matrace, koberce a iné.

Do veľkoobjemových kontajnerov, ako aj mimo nich, je zakázané ukladať nebezpečný a elektronický odpad( farby , rádiá, televízory, pračky, batérie, pneumatiky, neónové trubice, žiarivky atď.) , biologický odpad , plasty, papier.5kobmeter 400x300 1